Obegränsade möjligheter. Utvecklingsbar med hjälp av fler än 54 000 tillägg för att din webbplats ska göra det du behöver.

Funktion Pris
Nyhetsbrevsverktyg

Vårt nyhetsbrevsverktyg inkluderar funktioner som gör att ni kan skicka nyhetsbrev, samla prenumeranter, importera och exportera befintliga e-post, bygga prenumerationssystem, se statistik, använda autorespons, etc.

2.800:-
Språkmodul

Vår språkmodul ger dig möjlighet att ha en flerspråkig hemsida. Språkvalen hanteras i administratörsgränssnittet precis som de övriga webbsideändringarna.

2.200:-
Inloggningssidor

Inloggningssidor är en funktion som gör att besökare måste ha inloggningsuppgifter ev. registrera sig som medlem och logga in för att kunna se hela eller delar av webbsideinnehållet.

2.500:-
Beställningsformulär

Vårt beställningssverktyg är ett onlinebeställningssystem med ett beställningsformulär som besökare fyller i. Uppgifterna skickas sedan till utvald e-postadress.

2.500:-
Bokningssystem

Vårt bokningsverktyg är ett onlinebokningssystem med ett bokningsformulär som besökare fyller i. Uppgifterna skickas sedan till utvald e-postadress.

2.800:-
Evenemangssystem

Vårt evenemangssystem är en funktion som passar webbplatser som vill utlysa olika evenemang, samt ge besökare möjlighet att anmäla sig till evenemanget.

2.800:-
Evenemangssystem

Vårt kommentarsverktyg gör att besökare kan skriva kommentarer på webbsidans inlägg. Webbplatsens administratör kan sedan själv moderera kommentarerna och delta i diskussionerna.

1.800:-
Betalningslösningar

Vårt betalningslösningssystem möjliggör kort- och fakturabetalningar via er hemsida. Vi samarbetar med betalningslösningsföretag som PayPal, Klarna, Dibs, Payex, Payson, etc.

2.800:-
Designad logotyp

Vi skräddarsyr en ny logotyp eller ändrar i er befintliga logga. Våra grafiska designers är experter på grafisk profilering – och har gedigen erfarenhet inom logotypdesign.

1.500:-
Google Webmaster Tools

Google Webmaster Tools är ett verktyg som hjälper er att identifiera eventuella problem på er webbplats och låter er också veta om den har infekterats med skadlig kod.

1.000:-
Google Analytics

Med Google Analytics får ni tillgång till besökarinformation från Google Analytics breda analysbibliotek med funktioner som analysverktyg, innehållsanalys, social analytics, analys av mobila enheter, annonseringsanalys, etc.

1.000:-

Vi kan även fixa andra tilläggsfunktioner Kontakta oss!